5 relatiegeschenken voor thuis

5 relatiegeschenken voor thuis

december 18, 2019 0 Door admin

Investeer jij wel eens in relatiegeschenken in het bedrijfsleven? Het is een relatief voordelige en effectieve manier om reclame te maken. Maar natuurlijk kost het altijd wel wat, dus moet het ook het maximale effect hebben. Hoe zorg je daarvoor? Spoiler alert! Het moet iets bruikbaars zijn. Anders belandt het in de kast of la en wordt je relatie niet meer aan je herinnerd. Iets voor thuis wordt het meeste gezien en is daarom perfect. Maar wat is dan een bruikbaar geschenk voor thuis? 

Glazen

Glazen bedrukken is iets wat altijd wel van pas komt voor je relatie. Een frisdrank-, bier-, wijn- of theeglas. Waar houdt je relatie van? Het is belangrijk je relaties goed te leren kennen, want iemand die geen bier drinkt, kun je natuurlijk beter geen bierglazen geven. 

Kantoorartikelen

Thuis heeft haast iedereen wel een plekje om de administratie te doen of om thuis te werken. Een kantoortje. Kantoorartikelen zijn dan ook altijd wel welkom. Een notitieboekje bedrukken, met of zonder pen erbij, komt altijd van pas. Alles gaat digitaal, maar zeg nu zelf: het blijft fijn om snel iets te kunnen noteren op papier. 

Decoratie en sfeer

Sfeer in huis vindt iedereen fijn. Vooral op de donkere dagen in de winter. Kaarsjes zijn daarom een mooi relatiegeschenk om sfeer in huis te maken. Of een kaasplankje met (een) mes(sen), om een avondje lekker te wijnen op de bank. Is het een écht waardevolle relatie, dan mag het iets luxer zijn en kun je van deze producten ook een sfeervol setje maken! 

Barbecue

In de winter haal je de sfeer naar binnen, maar in de zomer natuurlijk lekker naar buiten. Ook dan komen kaarsjes van pas. Maar ook barbecue artikelen. Die kun je heel professioneel gegraveerd geven. Bijvoorbeeld een set met een vleesvork, een mes en een spatel. Of een hamburger stempel met jouw logo!

Let’s party!

Iedereen viert wel eens feest. Een verjaardag, een behaald diploma, een rijbewijs erbij… Daarom zijn feestartikelen leuk om te hebben. Overigens ook voor je bedrijf! Je kunt ballonnen, vlaggen en slingers bedrukken met je herkenbare logo.