De voordelen van kunstgras

De voordelen van kunstgras

december 23, 2020 Uit Door admin

Voor sommige bewoners in een wijk in Tampa, Florida, zijn de straten zeer goed onderhouden en zijn de bomen de trots van de natuur: grote eikenbomen.

Al deze schoonheid veranderde echter toen een bewoner besloot dat genoeg genoeg is, hij scheurde zijn tuin open en installeerde kunstgras.

Hoewel er mensen zijn die denken dat het hebben van een kunstgras gazon zielig is, zijn er mensen die daar anders over denken.

Geloof het of niet, de komende zomer zullen veel meer mensen uit de buitenwijken getuige zijn van het plaatsen van meters op meters kunstgras.

Dit is kunstgras van de mooiste kwaliteit wat heel levensecht is, zodat mensen voor de gek kunnen worden gehouden door te denken dat het net echt gras is, en huisdieren denken eigenlijk ook dat het echt is.

Feit is dat de uitgaven aan kunstgras komend jaar bij zowel bedrijven als woningen met een kwart stijgen.
Dit vertaalt zich in feite in een omzet van tweehonderdvijftig miljoen meer. Vergelijk dit met een echt gazon dat moet worden onderhouden, bijgemest, gemaaid, enz. En een De voordelen van kunstgras dat alleen hoeft te worden schoon geblazen.

Waarom kunstgras?

Hoewel dit vooruitzicht voor sommigen verleidelijk is, is het voor veel andere mensen ondenkbaar. Er zijn nog steeds inwoners van de voorsteden die kunstgras plakkerig en surrealistisch vinden.

Sommige bewoners vinden nog steeds een reden om te klagen over kunstgras. Voor hen ziet kunstgras er gewoon te weelderig nep uit in de koude, koude dode winter. Dit heeft er zelfs toe geleid dat sommige wijken het gebruik van kunstgras helemaal hebben verboden.

Voor de onderzoeksdirecteur van de vereniging van tuinieren is kunstgras alsof je een toupetje op je gazon hebt.

Maar er zijn nog steeds positieve voordelen aan kunstgras. Ten eerste denkt de kunstgrasindustrie dat er voordelen zijn van kunstgras.

Een voordeel is de vermindering van de zorg voor uw gazon. Daardoor bespaart iedereen geld en energie.

Kunstgras is ook een manier om het gebruik van kunstmest te verminderen. Het helpt ook buurt en huishoudens om te voldoen aan de beperkingen met betrekking tot het gebruik van water, vooral in gebieden met veel droogte.

Neem bijvoorbeeld een gebied in New Mexico, met name Albuquerque, dat eigenlijk vijfhonderd dollar biedt aan die bewoners die een deel van hun gazon in landschap hebben omgezet en die minder water nodig hebben.

Dezelfde wetten worden ook gehandhaafd in Arizona, in Mesa en in Las Vegas. Simpel gezegd, voor wie echt weelderig groen gras wil zien, is het gebruik van kunstgras een goed alternatief.

Voor die huiseigenaren die de voorkeur geven aan kunstgras, zijn de redenen simpel. Een kunstgras gebruiker vond het handig dat zijn zoon geen modder meer naar binnen sleept.

Hoewel het een feit is dat hij ook enkele delen van het gazon moest opvullen om ervoor te zorgen dat het kind zich geen pijn zou doen.

Een ander voordeel is dat kunstgras geen insecten met zich meebrengt.

Ook is kunstgras – net als echt gazongras – verkrijgbaar in verschillende soorten. Er zijn mensen die kunstgras met een weelderige variëteit hebben en een recent gemaaid uiterlijk hebben.

Het voordeel is dat het na een behoorlijk lange tijd gewoon een keer moet worden schoon geblazen.

Hoe is kunstgras zo hip geworden?

Het begon allemaal in de jaren 70 toen voetbalteams en honkbalteams besloten om kunstgras te leggen in stadions in het hele land.

Hoewel fans beweerden dat het een lelijk alternatief was, maar ook gevaarlijk en volkomen onnatuurlijk, was het eigenlijk een fenomeen met weinig onderhoud en lage kosten voor landschapsarchitectuur.

Totdat er atleten waren die kneuzingen kregen en hun botten braken door het kunstgras.

Al met al hangt het gebruik van kunstgras sterk af van iemands voorkeur, stijl, behoefte en budget. Wat iemand als lelijk kan zien, zou schoonheid kunnen zijn in het perspectief van een ander.

Het belangrijkste is dat alle voor- en nadelen goed worden afgewogen door de potentiële gebruiker van het kunstgras en van daaruit beslissen wat het beste is volgens zijn voorkeuren en antipathieën op de lange termijn.