Broadway-tickets met korting

Broadway-tickets met korting

juni 21, 2022 Uit Door admin

Vaak vanwege de enorme populariteit van Broadway-shows, blijven de ticketprijzen voor toneelstukken, concerten en andere uitvoeringen te allen tijde hoog. Niet iedereen kan zulke hoge prijzen voor tickets betalen. Daarom zijn er enkele Broadway-tickets met korting, zodat we geweldige uitvoeringen tegen gereduceerde prijzen kunnen zien.

Broadway-tickets met korting kunnen via een aantal kanalen worden verkregen: kortingscodes op tickets; spoed- of loten; alleen staan; en kortingen voor studenten, militairen en senioren zijn enkele soorten kortingskaarten die beschikbaar zijn voor verschillende soorten Broadway-shows.

Ticketbureaus

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 98% van alle Broadway-tickets wordt verkocht door ticketbureaus zoals Tele Charge en Ticket Master. Kopen bij dergelijke agentschappen of makelaars staat geen kortingen toe. Tele Charge staat echter wel bepaalde ‘speciale ticketaanbiedingen’ toe voor studenten, senioren en militairen. Dergelijke tickets met korting werken meestal in het orkest, de mezzanine aan de achterkant en het balkon aan de achterkant, en moeten persoonlijk worden gekocht, op vertoon van de relevante identiteitskaart.

New York TV Show Tickets, Broadway Box, Entertainment Links en My Theatre zijn enkele organisaties die Broadway-tickets met korting aanbieden.

Waarschuwing via e-mail voor korting

E-mailnieuwsbrieven zijn een uitstekende manier om op de hoogte te blijven van ticketkortingen. Sommige bedrijven, zoals Playbill Online, Theatre Mania, Hitshow Club en anderen waarschuwen ons in het geval van kortingen, als we ons registreren als hun leden. Naast waarschuwingen via e-mailnieuwsbrieven, bieden de bovengenoemde bedrijven ook Broadway-tickets met korting.

Theatre Mania biedt dezelfde dag kortingskaarten en dus kan men stoelen reserveren voor voorstellingen op dezelfde dag met 40% tot 50% korting op de normale prijzen. Playbill Online biedt ook kortingen zoals in het geval van het voormalige bedrijf. je kunt ook altijd online een ticket kopen.

Theater Extra, een bedrijf, staat abonnementsprogramma’s tegen betaling toe en biedt haar leden korting en soms gratis Broadway-tickets. High 5 is een non-profit organisatie die aanzienlijke kortingen geeft op Broadway tickets voor studenten van 13 tot 18 jaar.