Twee deal sites die je niet wilt missen

juni 26, 2019 0 Door admin

We willen allemaal de beste deals online vinden, en het goede nieuws is het is niet moeilijk om te doen! Dit zijn onze top deal sites.

Bijna niemand winkelt meer online zonder eerst op zoek te gaan naar een korting, promotiecode of een couponcode. We zien dat ontzettend veel mensen In Nederland op zoek gaan naar de sale en kortingscodes

En mensen winkelen nu meer dan ooit tevoren online. Fysieke winkels verdwijnen nu steeds vaker uit winkelstraten. Het CBS meldde in 2017 dat 79 procent van alle Nederlanders nu regelmatig online winkelt. In 2007 was dat nog maar 19 procent. Als u online gaat kopen, kunt u net zo goed de beste deal krijgen, toch?

Dit zijn onze twee favoriete sites voor kortingsbonnen, sales en algemene online deals.

Supersales

Supersales zet alle aanbiedingen van een heleboel webshops bij elkaar. Zo kunt u gemakkelijk de leukste producten vinden tegen een scherpe prijs. Uw kunt op SuperSales een persoonlijk profiel aanmaken. Daarin komen je gekozen kleuren, maten en andere voorkeuren te staan.

SuperSales is om vele redenen onze. Het is ongelooflijk eenvoudig om Sale Alerts in te stellen. U kunt uw alerts aanpassen zodat deze per mail naar u kan worden verzonden, zodat u geen grote deals of sale periodes misloopt. Als u bijvoorbeeld weet dat u een nieuwe Nike hardloopschoenen nodig hebt, kunt u een waarschuwing instellen op een merk zodat er een alert naar u verzonden wordt zodra deze in prijs daalt. Daarnaast zijn er talloze andere filters die je in kunt stellen met uw voorkeuren.

Supersales heeft met een gecombineerd aanbod van bijna 200 webshops en alle bijhorende sale, deals en coupons. Het is een ware schatkist aan deals en hoge kortingen. U hoeft nooit meer een uitverkoop te missen.


Groupon

Groupon is opgericht in 2008. Andrew Mason, de oprichter, wilde een site maken die mensen in staat zou stellen kortingen te krijgen door als groep producten en diensten te kopen. Maar zoals Hillary Dixler Canavan of Eater schrijft, heeft het bedrijf van 2011 tot 2013 enkele slechte tijden achter de rug. Mensen zijn stopten regelmatig Groupon te gebruiken. Bedrijven begonnen het te vermijden. Begin 2013 werd Andrew Mason ontslagen als CEO. Het duurde een paar jaar, maar Groupon heeft op grote schaal een comeback gemaakt.

Groupon richt zich nu op bedrijven die mensen geven wat ze willen, in plaats van wanhopige bedrijven over te halen om deals te sluiten. Het is vrij eenvoudig: je krijgt een enorme korting omdat andere mensen dezelfde deal kopen. Dus je kunt coole skinny trainingsbroeken kopen voor € 12,- in plaats van € 60,-. U kunt zien hoeveel andere mensen de deal hebben gekocht, wat de beoordelingen zijn en hoeveel tijd er overblijft voor de deal.

Groupon biedt echter meer dan alleen producten. U kunt vergelijkbare aanbiedingen en kortingsbonnen krijgen voor eten, reizen en lokale services. Je kunt zelfs couponcodes krijgen van grote retailers zoals Amazon.

U bent Groupon misschien helemaal vergeten, maar het is een aanzienlijke comeback aan het maken.

Het is niet moeilijk om online goede deals te vinden, en het duurt niet eens zo lang meer. Maar de sites die we hierboven hebben genoemd, zijn naar onze mening absoluut de besten. Ze bieden allemaal iets geheel unieks om u te helpen zo veel mogelijk geld te besparen.

Meer aanbiedingen hier