Slimme gadgets met korting

Slimme gadgets met korting

juli 10, 2020 0 Door admin

We scoren steeds vaker producten met korting. Veel winkels maken gebruik van deze strategie en bieden ook steeds vaker aanbiedingen aan. Ook slimme gadgets zijn op deze manier verkrijgbaar tegen een aanbiedingsprijs. Soms kan het zelfs verstandig zijn om even te wachten tot het product wat je graag wilt aanschaffen in de aanbieding is. Of wachten tot de periode wanneer alles in de afprijzing gaat, zoals met Black friday. 

Winkels maken bundels en geven zo korting

Een nieuwe manier van korting is het maken van bundels. Op deze manier koop je meer, maar betaal je minder dan wanneer je alles los zou aanschaffen. Deze bundelkortingen zien we ook steeds vaker bij slimme gadgets. Zo koop je bijvoorbeeld een Google home speaker in combinatie met een Philips hue starterkit voor een lagere prijs. Met het bundelen van meerdere producten is het voor een winkel aantrekkelijker om korting te geven. 

Wachten op kortingsperiode

Elke winkel heeft wel zijn eigen kortingsperiode. De bekendste is de BTW actie, vervangingsdagen en kortings 10-daagse. Maar ook landelijke of wereldwijde acties worden steeds populairder. Zo heeft black friday de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen in Nederland en scoor je in deze periode elektronica voor lage prijzen. De nieuwste televisies vind je tijdens black friday met hoge kortingen. Ook andere gadgets en huishoudelijke apparaten zijn dan volop in de aanbieding. Populaire black friday aanbiedingen vind je soms al weken voor de kortingsperiode. slimme lampen, deurbellen en thermostaten behoorden in 2019 tot de meest verkochte producten tijdens black friday. 

Cashback van de fabrikant

Niet alleen winkels geven korting op verschillende producten, maar ook fabrikanten proberen op deze manier hun producten te stimuleren. De meest voorkomende acties van een fabrikant is cashback. Met een cashback krijg je na aankoop een bedrag teruggestort op je rekening door de fabrikant.