Sim only: Zo bespaar je en kom je goedkoper uit

Sim only: Zo bespaar je en kom je goedkoper uit

december 8, 2020 Uit Door admin

im only abonnementen zijn populair voor mensen die een smartphone hebben en hierop willen internetten, maar ook bellen en sms’en. Aangezien dat in Nederland vandaag de dag een overgroot deel van de bevolking is, is het logisch dat sim only abonnementen steeds populairder worden. Dit is tevens ook omdat het voor internetten, bellen en sms’en op je telefoon de meest voordelige optie is. Alsnog is het mogelijk om te besparen en goedkoper uit te komen. Hoe je dat doet, lees je hier!

Vergelijk sim only abonnementen

Door sim only abonnementen met elkaar te vergelijken, is het eenvoudig om te besparen en goedkoper uit te komen. Vergelijken is de gouden tip! Het vergelijken kan op onder andere:

  • Prijs (uiteraard om te besparen)
  • Contractduur – 2 jaar, 1 jaar of maandelijks opzegbaar?
  • Provider – aanbieders hanteren verschillende prijzen
  • Hoeveelheid data – hoeveel verwacht je te internetten?
  • Hoeveelheid belminuten en sms’jes – hoeveel verwacht je te bellen en sms’en?

Waar is het mogelijk sim only te vergelijken?

Het is van belang dat je kunt filteren op zo veel mogelijk punten. Deze staan hierboven al beschreven (onder andere contractduur en prijs). Aangezien dat niet overal mogelijk is, is het van belang dat je op de juiste plek sim only abonnementen vergelijkt. De goedkoopste sim only abonnementen vind en vergelijk je op deze website. Zo bespaar je én vind je een geschikt abonnement dat bij jou past!

Andere handige bespaartips

Hierboven staat dat vergelijken het meest belangrijke is, wanneer je wilt besparen op sim only en/of op zoek bent naar goedkope sim only abonnementen. Daarnaast zijn er nog een aantal andere tips die je kunt toepassen om te besparen:

  • Let op sim only aanbiedingen, aangezien je hiermee op een goedkope manier een sim only abonnement afsluit
  • Kies voor een langere contractduur, aangezien deze goedkoper zijn
  • Kies niet voor een te grote bundel, aangezien je dan vaak te veel betaalt (terwijl je toch minder verbruikt). In plaats daarvan is het verstandig voor een bundel te kiezen dat past bij jouw verbruik.