Op reis met korting

Op reis met korting

augustus 23, 2021 Uit Door admin

Er zijn maar weinig dingen die beter worden met de jaren. Onze hersenen vertragen soms, ons lichaam kan niet dezelfde dingen die we in onze jeugd deden en ook ons ​​verdienvermogen wordt verminderd. Maar er is een zilveren randje aan de wolken van ouder worden. KORTINGEN!

Sommige dingen worden beter met de jaren

Ouderen, in sommige landen ook wel Senioren genoemd, kunnen meer kortingen krijgen naarmate ze ouder worden. Onze goede tijden beginnen wanneer we de halve eeuw bereiken. Maak er een gewoonte van om na het bereiken van de leeftijd van vijftig op elke plaats waar we naar toe gaan om kortingen te vragen.

De meeste landen hebben vliegtarieven die afhankelijk zijn van leeftijd, waarbij volwassenen (meestal tussen de 20 en 50 jaar) het meeste geld moeten uitgeven voor elk type tarief. Zoals ze zeggen, worden we meer als kinderen als we ouder worden dan vijftig jaar. In de reisbranche vertaalt die voorwaarde zich in meer kortingen!

Hoe kunnen we deze kortingen vinden?

Kortingen zijn overal. Niemand zal u vertellen dat u korting kunt krijgen omdat u bang bent dat het aanstootgevend is om uw leeftijd te vermelden. Sommige mensen voelen zich beledigd en zijn bang om kortingen te vragen omdat ze niet willen dat iemand hun leeftijd weet.

Ach, sommigen van ons maakt het niet uit hoe oud we eruitzien, vooral niet als we het gerinkel van extra geld in onze zakken kunnen horen. We kunnen niet veel doen aan hoe we eruit zien, maar we kunnen wel veel doen om onszelf rijker te maken!

Als je rondvraagt ​​bij de Kamer van Koophandel of bij lokale seniorenclubs, zul je zien dat bijna alles in jouw stad met korting te koop is, van vloerbedekking tot vliegtickets!

Word lid van de AARP (American Association of Retired Persons) of CARP (Canadian Association of Retired Persons) voor ongeveer $ 12,50 per jaar om meer dan 10 keer zoveel te besparen als in een gemiddeld reisjaar. U kunt ook reizen met mensen van uw leeftijd en met interesses die vergelijkbaar zijn met die van u. Er zijn veel online en offline groepen die zich alleen richten op senioren en hen hulp bieden bij medicijnen, reizen, hulp in huis, voedselbereiding, begeleid wonen of gewoon alledaagse levensomstandigheden.

De zeeën bevaren

De beste prijzen voor cruises zijn te vinden op http://www.vacationstogo.com. Hier kunnen klanten cruises vinden met bijna 70 – 85% korting op de gepubliceerde tarieven. Wanneer u een cruise boekt, hetzij op deze site of op een van de andere sites waar u vergelijkbare tarieven kunt krijgen, vergeet dan niet te vermelden dat u ouder bent dan 50. Kortingen worden gewoonlijk aangeboden aan 55-plussers op geselecteerde afvaarten. De regel is dat de passagiers voor of op de afvaartdag hun 55e verjaardag moeten hebben. Door een seniorenkorting aan te vragen, kunt u uw prijzen verlagen tot slechts 20% van de gepubliceerde tarieven.

Er zijn ook andere leeftijdsgebonden kortingen waar een cruisepassagier gebruik van kan maken, dus zorg ervoor dat u uw leeftijd vermeldt wanneer u restaurants, fitnessapparatuur, spa’s, winkelcentra in het schip of buiten rond de havens, enz. boekt. Er is geen limiet aan uw kortingen wanneer u erom vraagt. Aarzel niet om kortingen te vragen en houd altijd uw rijbewijs of paspoort als bewijs van uw leeftijd bij de hand. Zelfs als slechts één persoon in de kamer ouder is dan 55, kan de resterende passagier de korting krijgen als ze samen reizen.

Hotels en andere accommodaties

Senior Hotel Kortingen zijn beschikbaar bij Days Inns waar klanten van 50 jaar of ouder verschillende kortingen krijgen. Ook krijgen senioren bij Howard Johnson’s meer dan 15% korting op het normale tarief.

Marriott Hotels geven seniorenkortingen op meer dan 2600 locaties. Ben je 62 jaar of ouder, dan kun je minimaal 15 procent besparen op je kamerprijs. Ramada Inn is een ander hotel dat 15% korting geeft aan mensen ouder dan 60 jaar.

Radisson Hotels heeft het “Senior Breaks”-programma waarmee 50-plussers een korting kunnen krijgen in meer dan 300 landen, variërend van 15 – 40% korting op het tarief! Als je dit boekt in combinatie met een avondje casino in een van hun hotels krijg je nog een 10% korting en zelfs 20% korting in hun club 2000 arrangement.

Hyatt Hotels scheren tot 50% korting op de tarieven (25% korting op de gemiddelde tarieven)

Naast de bovenstaande kortingen kunnen AARP-leden nog grotere kortingen krijgen.

Luchtvluchten en autoverhuur

Groepsreizen (http://www.gct.com/gcc/general/ ) Grand Circle Travel is een bureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van groepsreizen voor senioren. Ze bieden grote kortingen buiten het hoogseizoen. In groep reizen is veiliger en veel leuker. Ook kunnen verdiende frequente reizigerstegoeden worden ingewisseld voor gratis tickets!

Bijna op elke website of bij een reisbureau, als je vermeldt dat je AARP-lid bent, krijg je meteen korting.

Over het algemeen hebben senioren bij alles wat ze doen recht op een korting als blijk van waardering voor hun inzet gedurende meer dan een halve eeuw.

Nog meer kortingen

Houd coupons, flyers, aanbiedingen, mededelingen, advertenties, banners, enz. in de gaten die een soort service kunnen bevatten. Meestal krijg je korting als je het vriendelijk vraagt! Niemand wil een ouder, wijzer persoon weigeren. http://www.maturetraveler.com/ is een geweldige site voor het vinden van kortingen in speciale categorieën. Je moet lid zijn om de maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen.

Meer aanbiedingen hier