0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

 

Ruilen & Retourneren

       Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop, Indien, om welke reden dan ook, je bent niet helemaal tevreden bent met uw aankoop dan zullen wij graag ruilen of retourneren onder deze terugkeerbeleid. Wij zullen u een vervanging of een volledige terugbetaling.

    Retourbeleid

        In onze online shop, bieden wij gratis RETURNS & vrije uitwisseling op bijna elk punt dat wij dragen, dus er is geen risico. Indien, om welke reden dan ook, u niet volledig tevreden bent met uw aankoop, zullen wij graag aanvaarden uw rendement voor een uitwisseling of terugbetaling. Volg deze eenvoudige richtlijnen:

        1. Geretourneerde artikelen moeten in nieuwe staat.

          We zullen niet accepteren rendement / uitwisselingen als er aanwijzingen zijn dat uw aankoop is buiten gedragen. Probeer het op sneakers op een dik tapijt fit te garanderen. Wij zullen u graag een terugbetaling / omruiling als u niet tevreden bent.

        2. De originele schoenendoos / verpakking en alle accessoires moeten worden geretourneerd met uw aankoop.

            Verpak sneakers, schoenendoos, en alle accessoires in originele verzenddoos. Keert terug zonder de originele schoenendoos, met behulp van de schoenendoos als een verzenddoos of ontbrekende accessoires worden niet geaccepteerd.

    Exchange Beleid

        Wilt u een artikel ruilen neem dan eerst contact met ons op voordat je het terug te sturen naar ons. U ontvangt dan een formulier voor u in te vullen. Zodra het formulier is ingevuld, stuur dit en wordt het item terug naar ons. Echter, moet u ervoor zorgen dat de goederen zijn in hun originele verpakking en in een verkoopbare staat. Helaas zijn wij niet in staat om portokosten vergoeden. Houdt u er rekening mee dat er een porto kosten voor de vervanging goederen verzenden naar je zal zijn. Als u terug een artikel, neem dan zorgen dat het voldoende is verpakt om beschadiging te overleven tijdens het transport. We vragen dat teruggekeerde punten op een opgenomen dienst die verzekering omvat worden verzonden. Bewaar uw aankoopbewijs.

    Het beleid voor terugbetaling

        Alle terugbetalingen zullen via uw oorspronkelijke methode van betaling van de prijs van de goederen, exclusief verzendkosten worden verwerkt. Dit is exclusief liquide middelen en postwissels waar wij u terug te betalen met een cheque. Wij zullen aan u terugbetalen nadat wij uw terugkeer pakket ontvangen.

    Als u problemen tijdens het winkelen tijd hebt, neem dan gerust contact met ons op of e-mail jessie_chan0924@outlook.com, zullen we proberen ons best om u te helpen.