0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

 

Levering

    We hebben een goede kennis van scheepvaartroutes en kies de handige scheepvaart weg die de levering sneller maakt. Op onze website kunnen alle bestellingen worden verzonden naar de meeste landen, en we gebruik van EMS en DHL de levering orders.

    Levering Kosten

        Alle bestellingen op onze website verzendkosten is 10€.

    Levering Tips

        1. Beveiligde verzending gegarandeerd: Als u de items en de kassa te bestellen, zouden we de informatie ontvangen en verwerken van de bestellingen binnen 24 uur, dit keer is opgenomen in het verzamelen van de goederen, verpakking, contact rederij en verzending van de goederen.

        2. Dan zal het pakket worden verscheept na bevestiging, de internationale scheepvaart methode EMS, DHL en andere opties die u kunt nemen. Wanneer de bestelling wordt verzonden, kunt u de opsporings-URL's en nummers op uw email-adres dat u gebruikt om te registreren op onze site. Als het product op voorraad is, kunt u heel snel te krijgen.

        3. Zorg ervoor dat de juiste informatie die u verstrekt, zoals de geadresseerde, adres, e-mail, telefoon, enz. We zouden de goederen verzenden naar u op basis van de informatie, dus gelieve te bevestigen 100% correct.

          4. Door de volgnummers kunt u het proces van uw bestelling te volgen. Beveiligde zending wordt gegarandeerd.

    Bestel Track

        Wij sturen je een e-mail zodra wij uw pakket sturen. De e-mail bevat uw order nummer en levering schakels. U kunt de volgorde scheepvaart informatie door de koppelingen te controleren. By the way, kunt u ook uw bestelling te volgen op onze website "Mijn Account" gedeelte.

    Als u problemen tijdens het winkelen tijd hebt, neem dan gerust contact met ons op of e-mail jessie_chan0924@outlook.com, zullen we proberen ons best om u te helpen.