0 Items € 0,00 Cart

You have no items in your shopping cart.

 

Betaling

    Betaalmethoden

        Om uw winkelen gemak te maken accepteren we drie betaalmethoden: Visa, Master Card, JCB card.

            

    Betaling Milieu

        Alle informatie op onze website worden verwerkt met behulp van Secure Socket Layer (SSL) technologie via onze beveiligde server. Maak je geen zorgen over een ding zijn we zeker van dat het een veilige betaalomgeving.

    Betaling Procedures

        Wij nemen gangbare creditcards, waaronder MasterCard en Visa in aanvulling op Western Union. Bij het bestellen moet u ons te voorzien van telefoonnummer en uw factuuradres, dat is. Uw bestelling wordt pas verwerkt zodra autorisatie van uw crediSecurity van particuliere informationt kaart goed is ontvangen.

    Betalingsherinnering

        * Bevestig uw kaart niet is verstreken

        * Zorg dat er genoeg geld op uw kaart

        * Vul alle informatie en controleer opnieuw om te controleren of er geen fouten maken

        * Als je al het bovenstaande en nog steeds hebben geprobeerd niet kan betalen succes, verander andere kaart of methode, of neem contact op met onze klantenservice voor hulp.

   SSL (Secure Socket Layer)

        SSL versleutelt gegevens die tussen onze website en een klant browser, zodat het niet kan worden gelezen als het over het internet wordt verzonden. SSL staat voor Secure Sockets Layer, en het is de meest gebruikte bij websites gevoelige informatie te vragen van een bezoeker, zoals een wachtwoord of creditcardnummer. FootAsylum ervoor zorgen dat uw gegevens worden versleuteld op het hoogst mogelijke niveau.

    Als u problemen tijdens het winkelen tijd hebt, neem dan gerust contact met ons op of e-mail jessie_chan0924@outlook.com, zullen we proberen ons best om u te helpen.